ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΙΟΥΛΙΟΥ 2020 ΓΙΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΛΟΓΩ COVID-19

Το One Appy προσφέρεται σε όλα τα ξενοδοχεία και καταλύματα με ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ για ενεργοποιήσεις έως τέλος Ιουλίου 2020. Με τη χρήση του One Appy οι επιχειρήσεις μπορούν γρήγορα να έχουν ψηφιακό guest's directory και να ενημερώσουν για τα μέτρα προστασίας που λαμβάνουν έναντι στην εξάπλωση του covid-19. Μπορείτε να συμπληρώσετε τα παρακάτω στοιχεία και η ομάδα του One Appy θα σας στείλει την ειδική προσφορά.

Το πακέτο της ΕΙΔΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ 1€/δωμάτιο/μήνα
αφορά στην STANDARD ΈΚΔΟΣΗ (κύρια σελίδα της επιχείρησης, επιπλέον μενού με απεριόριστες κατηγορίες και γλώσσες περιεχομένων (standard τα Αγγλικά), στοιχεία επικοινωνίας με click2call και click2email, χάρτες με γεωγραφικές συντεταγμένες σημείων ενδιαφέροντος και διασύνδεση με navigator, προσφορές, εκδηλώσεις, πρόβλεψη καιρού, χρήσιμα τηλέφωνα, απεριόριστες – φωτογραφίες, video, δημιουργία αγαπημένων για τοποθεσίες ή κατηγορίες περιεχομένων)


Με την αποστολή αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης και Πολιτική Απορρήτου του One Appy ως αναφέρονται παρακάτω

Τα ανωτέρω στοιχεία χρειάζονται ώστε να επικοινωνήσει μαζί σας η ομάδα του One Appy και να σας αποστείλει την ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ για την επιχείρησή σας.