Συχνές Ερωτήσεις

Χρειάζομαι γνώσεις πληροφορικής για να χρησιμοποιώ το One Appy;

Όχι. Το One Appy έχει σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να είναι εύκολο στη διαχείρισή του. Διαθέτει πολύ εύκολο και φιλικό προς το χρήστη περιβάλλον διαχείρισης που θα σας κερδίσει από την πρώτη στιγμή.

Χρειάζεται να αλλάξω την υποδομή μου ή να αγοράσω κάτι επιπλέον;

Δεν απαιτείται καμία αλλαγή. Το μόνο που χρειάζεται είναι να έχετε πρόσβαση σε ένα πρόγραμμα περιήγησης (web browser/προτείνεται chrome)

Τι χρειάζομαι προκειμένου να δημιουργήσω τις σελίδες μου;

Θα χρειαστεί να συγκεντρώσετε και στη συνέχεια να εισάγετε πληροφορίες για την επιχείρησή σας και τις υπηρεσίες – προϊόντα που προσφέρετε. Όπου είναι δυνατόν, μπορείτε επίσης να προσθέσετε φωτογραφίες, βίντεο, τοποθεσίες, διευθύνσεις και χρήσιμους αριθμούς τηλεφώνων. Ο γενικός στόχος είναι να παρέχετε στο κοινό σας πληροφορίες και χρήσιμα εργαλεία που σχετίζονται με τη δραστηριότητά σας, βελτιώνοντας την εμπειρία τους.

Δεν έχω το χρόνο να το φτιάξω μόνος μου ... δεν αισθάνομαι βέβαιος. Μπορείτε να με βοηθήσετε;

Φυσικά μπορούμε να σας βοηθήσουμε. Απλά επικοινωνήστε μαζί μας και η ομάδα του One Appy θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε ένα φανταστικό εργαλείο για εσάς και το ακροατήριό σας.

Πόσο συχνά μπορώ να αλλάζω το περιεχόμενό;

Οποτεδήποτε. Αμέσως μετά την εγγραφή σας έχετε συνεχή πρόσβαση στην πλατφόρμα και μπορείτε να αλλάζετε ή να ενημερώνετε το περιεχόμενό σας όποτε θέλετε.

Ο χρήστης του One Appy ενοχλείται από διαφημίσεις;

Όχι. Το One Appy είναι 100% απαλλαγμένο από τις διαφημίσεις.

Είναι το One Appy δωρεάν για τους πελάτες μου;

Ναι. Το One Appy δε χρεώνεται στον τελικό χρήστη.

Το περιεχόμενό μου μπορεί να είναι πολύγλωσσο;

Το περιεχόμενο (κείμενο) όπως οι κατηγορίες / τα προϊόντα/ οι υπηρεσίες και οι περιγραφές που φαίνονται στα smartphones/ταμπλέτες/υπολογιστές των πελατών σας, μπορεί να είναι σε πολλές γλώσσες. Απλά πηγαίνετε στο διαχειριστικό και προσθέτετε τις επιθυμητές γλώσσες. Η εξ ορισμού γλώσσα είναι τα Αγγλικά.

Πώς μπορώ να προχωρήσω σε μια παραγγελία και να ξεκινήσω με το One Appy;

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της φόρμας

  • GET A QUOTE ή
  • “Επικοινωνήστε μαζί μας”

Η ομάδα του One Appy θα επιστρέψει σε εσάς εάν χρειάζεστε κάποια διευκρίνιση. Μια προσφορά θα ακολουθήσει μέσω της ομάδας One Appy ή των επίσημων διανομέων μας.